Инфо

22. март 2021.22. мар 2021.
Фото: фб страница председника Општине Богатић

Фото: фб страница председника Општине Богатић

Девета седница Општинског већа Општине Богатић : Разматрано 15 тачака дневног реда

Дана 22.03.2021. године у малој сали Скупштине општине Богатић одржана је 9. седница Општинског већа Општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су укупно 15 тачака дневног реда. Присутно је било осам чланова Општинског већа, а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.

Најзначајнија тачка дневног реда била је Утврђивање предлога Одлуке о изради Плана детаљне регулације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода "Салаш Црнобарски" у општини Богатић.

Чланови Општинског већа једногласно су усвојили Оперативни план одбране поплава вода II реда општине Богатић за 2021. годину. Утврђен је предлог Одлуке о овлашћеним и оспособљеним правним лицима од посебног значаја за заштиту и спасавање у редовним делатностима и у ванредним ситуацијама.

Донето је Решење о образовању савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Богатић, као и Одлука о покретању поступка за финансирање програма активности удружења предузетника из буџета општине Богатић у 2021. години и расписан је Јавни конкурс за финансирање програма удружења предузетника на територији општине Богатић за 2021. годину.

Такође, донета је Одлука о покретању поступка за суфинансирање пројеката у области културе из буџета општине Богатић у 2021. години и расписан је Јавни конкурс за суфинансирање пројеката из области културе из буџета општине Богатић у 2021. години и о покретању поступка за суфинансирање пројеката удружења у области друштвеног и хуманитарног рада из буџета општине Богатић у 2021. години и расписан је Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења у области друштвеног и хуманитарног рада из буџета општине Богатић за 2021. годину.

Утврђен је предлог Закључка о давању претходне сагласности на предлог Правилника о раду ЈКП „Богатић“ Богатић и предлог Одлуке о утврђивању ерозивних подручја и мера за спречавање штета од ерозије на територији општине Богатић.
Општина Богатић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa