Инфо

1. септембар 2021.1. сеп 2021.
Глас Подриња

Глас Подриња

Обележен почетак нове школске године у ОШ "Николај Велимировић"

Непосредно пред свечано обележавање почетка нове школске године у ОШ "Јевреме Обреновић", свратили смо до једне од омиљених градских основних школа, "Николај Велимировић", где је, такође, организован дочек ђака првака.
Глас Подриња

- Имали смо подршку Града, који је обезбедио ранчеве са неопходним прибором. Министарство просвете припремило је бојанке да обрадује све прваке, а ми их дочекујемо са чистим и, пре свега, безбедним учионицама. Најбитније су нам мере заштите од заразних болести. На томе ћемо радити, водити рачуна да не постанемо место трансфера заразе. Ученици првог разреда су распоређени у своје учионице, упознали су своје учитеље и сада ће да се прилагођавају на нови режим живота, рекао је Ненад Јовић, директор школе Николај Велимировић.
Глас Подриња/Директор ОШ "Николај Велимировић"

Збогом детињство, помислили смо, добродошао животе.
- Феноменално се осећам. Имамо трему, и син и ја. Ћерка ми полази у четврти разред исте школе, каже Небојша Цвејић, виши библиотекар Библиотеке шабачке, а на питање каква су му очекивања одговара да му је највећа жеља да му син буде срећан и задовољан - Пратићемо ситуацију и понашати се у складу са њом.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa