Инфо

7. децембар 2021.7. дец 2021.
Фото: Глас Подриња / Радове обишао градоначеник Шапца др Александар Пајић

Фото: Глас Подриња / Радове обишао градоначеник Шапца др Александар Пајић

Завршени радови на нисконапонској мрежи у Белој Реци

У току су завршни радови на реконструкцији нисконапонске мреже у Белој Реци у којој је урађено 700 метара нисконапонске мреже, промењени су стари дрвени стубови на чије место су дошли бетонски а стубови, који су се налазили у њивама померени су поред пута. Радови износе 2,5 милиона динара које је финансирала Електродистрибуција.

Радове је данас обишао градоначелник Шапца др Александар Пајић.
-Велика су улагања у инфраструктурна побољшања услова живота људи на селу. У Белој Реци смо доста тога урадили, а ажурност месне заједнице, њиховог савета и људи који су заинтересовани да својом пожртвованошћу и радом за село показују да заједно са својим градом могу да направе добре резултате – рекао је др Александар Пајић и додао да је на подручју ове месне заједнице до сада много тога урађено али да је ово тек почетак континуираног рада у сарањи са Саветом месне заједнице.

Фото: Глас Подриња / Др Александар Пајић, Дејан Јовановић и Милан Пандуревић


-Наш приоритет јесте стварање приближно истих услова како у граду тако и на селу. Ово је урадила Електродистрибуција својим средствима, а град Шабац је помогао око грађевинских дозвола, решавања имовинско-правних питања која је било потребно решити у раду ове мреже - закључио је градоначелник Шапца др Пајић.

Фото: Глас Подриња / Радови на нисконапонској мрежи


Електродистрибуција је из свог буџета издвојила 2,5 милиона динара, колико и износи ови радови.

-Људи ће имати квалитетно и сигурно снабдевање електричном енергијом. Такође, све кућне прикључке прилагодили смо новој мрежи а оно што је јако битно за електродистрибуцију, мрежу смо изместили из њива поред пута што ће много олакшати одржавање исте – рекао је директор Електродистрибуције Шабац Дејан Јовановић.

Мештани Беле Реке изразили су велико задовољство јер им је решен дугогодишњи проблем.

-Људи су до сада често имали проблеме са нестанком струје али је то коначно решено. Бела Река је доста тога добила од града Шапца а надам се ћемо и у будуће имати овакву сарадњу и решавати проблеме за добробит свих мештана. Сва обећања су нам испуњена – нагласио је председник савета МЗ Бела Река Милан Пандуревић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa