Инфо

18. мај 2018.18. мај 2018.
Нисмо фаворити, али верујемо да можемо

Нисмо фаворити, али верујемо да можемо

"Медицинар" сезону завршава на домаћем терену, а у игри је вредан трофеј, пехар победника Купа. Трофеј стиже у Шабац, а надамо се да ће ту и остати после недеље, односно после финала. Да би Шапчанке играле у финалу, морају сутра у полуфиналу елиминисати најтежу препреку, шампиона државе "Јагодину". Иако је фаворит, на основу форме, тим из Јагодине, на конференцији за медије пред Куп, у клубу обећавају беспоштедну борбу, залагање, те да, уз помоћ публике, могу изненадити Јагодинке.
-Имамо најтежег противника, али увек верујемо, не одустајемо и учинићемо све да објединимо дуплу круну из две сезоне. Сваки тим има слабе тачке, наше је да покушамо да искористимо оне које има "Јагодина". Потребна је добра игра свих 60 минута за победу, тога сам свестан и ја и све рукометашице. Надамо се активној подршци публике. Ми ћемо учинити све да максималним залагањем и борбом то заслужимо. Заједничка радост биће најбоља награда. Не интересује ме други меч, нити недеља, мислимо само и искључиво о Јагодини - истиче тренер Александар Савић.
-Шампионке су најтежи ривал и велики изазов. Жели свака од нас да поново доживи ону прославу какву смо у Шапцу имали претхдоне сезоне, желимо да подигнемо трофеј у нашем граду. Потребне су нам две добре утакмице за то - додаје Александра Ручнов.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa