Инфо

20. мај 2022.20. мај 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Caritas Šabac данас прославио рођендан у Авлији одрживог развоја

У Авлији одрживог развоја, Caritas Šabac је, у присуству бројних пословних партнера и пријатеља, обележио данас 22 године од оснивања.
Прослава у Авлији/Глас Подриња

Ова хуманитарна организација помогла је преко 10 000 лица, реализовала 250 пројеката из области социјалне заштите и показала изузетну спремност и ефикасно деловање током поплава 2014. године. Помоћ у кући, два дневна боравка за одрасле са интелектуалним сметњама, становање уз подршку, лиценциране су услуге које Caritas спроводи на територији нашег града и 4 локалне самоуправе.
60 корисника дневног боравка и 75 запослених само су неки од показатеља да је Caritas Šabac озбиљна организација широм отворених врата за оне којима је помоћ потребна. Град Шабац и организација Царитас су дуги низ година поуздани партнери на пољу социјалне заштите, а та сарадња темељ је за нове, значајне јубилеје и заједничке пројекте.
Директор Каритаса Шабац, Мирољуб Николић/Глас Подриња

- Могу да кажем да сам пресрећан због свега што смо урадили, због тима који смо изградили и начина на који смо помогли нашим корисницима. Најтежи пројекти су били за време поплава 2014 године, истакао бих залагање свих наших волонтера,као и донатора који су одговорили на потребе. Најлепши пројекат је Авлија одрживог развоја која је пример не само за Србију, него за цео регион, истакао је Мирољуб Николић, директор Caritasa.

Опширније у штампаном издању.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa