Инфо

28. мај 2022.28. мај 2022.
Представници града Шапца  на Конференцији у Градској зборници Словеније

Представници града Шапца на Конференцији у Градској зборници Словеније

Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије

Градоначелник Шапца др Александар Пајић је са са чланом Градског већа за привреду Живаном Бајићем и председником Скупштине града Шапца Немањом Пајићем присуствовао конференцији ,,Могућности инвестирања словеначких привредника у општине и градове Србије” која је одржана у просторијама Господарске зборнице Словеније. Конференцију је организовао Српско-словенски пословни клуб у сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина и Амбасадом Републике Србије у Словенији.

Градоначелник Пајић овом приликом је истакао да са највећом радном зоном у региону, Град Шабац у последње две године бележи велику заинтересованост ивеститора.

Градоначелник Шапца: Не чекамо да други утичу на наше пословање, већ се интензивно боримо за сваку инвестицију у нашем граду


,,Услови живота Шапчана ће се знатно поправити улагањем у путну инфраструктуру, а захваљујући новом ауто-путу до Београда и Новог Сада ће се стизати за 40 минута. Имаћемо и најбржу друмску везу са западном Србијом и Републиком Српском. Одлична понуда Града и мрежа путева привући ће велики број инвеститора, који ће отворити нова радна места и смањити незапосленост, чиме ће се побољшати животни стандард свих наших суграђана. Руководство Града Шапца води проактивну политику довођења инвеститора и на најбољи начин презентује потенцијале Града Шапца. Не чекамо да други утичу на наше пословање, већ се интензивно боримо за сваку инвестицију у нашем граду. Шабац ће бити град будућности”, рекао је Пајић.
Кабинет градоначелника Шапца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa