Инфо

1. јун 2022.1. јун 2022.
Менсине бесплатне радионице у Шапцу

Менсине бесплатне радионице у Шапцу

У суботу, 4. јуна 2022.године, у Шапцу, одржаће се низ бесплатних радионица за децу у оквиру Менсиног STE(A)M каравана, који је финансијски подржаo Центар за промоцију науке. У просторијама Центра за стручно усавршавање у Шапцу (улица Николе Тесле 1а). Радионице ће реализовати чланови Одсека за рад са децом Менсе Србије: Дејан Јовић, Момчило Степановић, Тања Олеар Гојић и Миа Чараковац.

РАДИОНИЦЕ
1. BMI- средњошколци
2. Бука и наука- ученици од 5.-8. разреда ОШ
3. У ритму мозга- ученици од 1-4. разреда ОШ
4. Креативна математика- ученици од 1-4. разреда ОШ
5. Од електрицитета до робота- ученици од 1-4. разреда ОШ


Заинтересовани се могу пријавити путем линка: https://forms.gle/ek9x9EStzLtCPXEN6 . Број места је ограничен.

Менса Србије je организовала већ у Београду, Новом Саду, Нишу и Свилајнцу читав низ радионица из различитих области засноване на STE(A)M принципу, а које у својој основи имају промоцију науке на занимљив и деци и одраслима пријемчив начин. Чланови Менсе верују да се интелектуалне способности могу унапређивати, али да треба изграђивати комплетну личност и вештине за 21 век које ће ученицима помоћи у каснијем професионалном развоју.

Иновативним примерима рада са децом и занимљивим активностима чланови Менсе желе да утичу на родитеље и оне који раде са децом како би деци пружали изазове и стимулативну средину за развој потенцијала. Након Шапца Менсин STE(A)M караван до краја јуна, гостоваће још и у Крушевцу и Чачку.



Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa