Инфо

23. децембар 2022.23. дец 2022.
Глас Подриња

Глас Подриња

Центар за социјални рад поделио пакетиће деци из осетљивих група

Данас је у Соколском дому Центар за социјални рад поделио четристо новогодишњих пакетића деци из осетљивих група становништва.
- Циљ обезбеђивања права на новогодишње пакетиће доприноси правичности и једнаким могућностима за децу из осетљивих друштвених група. На овај начин градимо дух солидарности и показујемо добар пример комуникације између установа и организација у локалној заједници, истакла је Биљана Мркоњић, директорка Центра за социјални рад.
Глас Подриња

Поводом новогодишњих и божићних празника, одлуком о правима и услугама социјалне заштите града Шапца прошле године обезбеђено је право на помоћ осетљивим групама становништва. Ове године је извојено 1.094.400 динара.
Глас Подриња

- Сви се трудимо да у овом периоду године обрадујемо наше најмлађе и жеља нам је да сваки малишан у нашем граду осети радост новогодишњих и божићних празника. Центар за социјални рад данас поделио је пакетиће деци из материјално угрожених породица, деци која су под старатељском заштитом и деци која се налазе у отвореној заштити. Данашња акција је показатељ добре сарадње Града и Центра за социјални рад, каже Јелена Милошевић, члан Градског већа.
Глас Подриња

Буџетом за 2023. годину град Шабац предвидео је 321 милион динара за реализацију шест права за 11 услуга из области социјалне заштите.

Новогодишњу атмосферу у Соколани дочарао је „Театар Вожд“ .
Глас Подриња
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa