Инфо

6. јануар 2023.6. јан 2023.
Урош Павловић (фото: КСС)

Урош Павловић (фото: КСС)

Најбољи тренер Подриња 2022. године - Урош Павловић

Када је спортска година успешна, савска је таква на нашем подручју, тешко је изабрати најбољеег тренера- педагога, јер нас све поново води на поље упоређивања неупоредивог. У мноштву алтернатива, изабрали смо за ово признање човека који је личним признањима и успесима својих пулена надмашио своје године живота. Рекордер по броју признања за најбољег тренера у Подрињу у овом веку, још једним је победник - Урош Павловић, тренер КК Зорка и члан стручног штаба кајакашке репрезентације Србије.

Урош још припада плејади млађих тренера, иако је резултатима надмашио много искусније. Навикнути на успехе шабачких кајакаша често и не схватамо колико је рада потребно да би се опстало у врху, јер конкуренција је све већа и јача. Година иза нас је показала да Кајак клуб Зорка не ствара сјајне кајакашке, већ и изванредне младе тренере на које се Савез може ослонити пуном снагом. Павловић је један из плејаде у низу.

Сениори КК Зорка са тренерима Миланом Ђенадићем и Урошем Павловићем - шампиони Србије (фото: КК Зорка фб страница)


Током 2022. Урош је предводио четверац млађих сениора на 500 метара у коме је веслао и Бранко Лагунџић, до феноменалног другог места, где су превазишли сва очекивања, оставивши иза себе поставе које су дуже заједно. Недуго потом делови секунде су делили четверац сениора да освоји медаљу. Четврта позиција је свеједно значајно изнад планова, а те момке, међу којима беху Бранко Лагунџић и Михаило Суботић, предводио је Павловић.

У завршници сезоне, са клупским ученицима дошао је до две екипне титуле и два вицешампионска звања у Србији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa