Инфо

27. јануар 2023.27. јан 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Економска школа „Стана Милановић“ обележила Светог Саву

Колектив и ученици Економске школе „Стана Милановић“ обележили су, уз пригодан програм, школску славу Светог Саву, у присуству свештенства Епархије шабачке, градоначелника Шапца др Александра Пајића и других гостију.
Фото: Глас Подриња

-Сваког 27. јануара је изузетна част да прво угостимо наше драге пензионере, као и остале госте, јер је наша школа отвореног срца и душе. Пошто смо у згради задужбине, то значи да смо само наставили тај доброчитинтељски пут. Додељене су и јубиларне награде. Верујемо да су оне тешке године када је у школи било мало људи и ученика иза нас. Истакла бих да су ученици изнели овогодишњи програм и дали му свој лични печат, чиме се изузетно поносим. Похвалила бих и хор наше школе, децу која су имала велику жељу да отпевају своју химну- нагласила је директорка Економске школе Соња Мијатовић Јокић.

Фото: Глас Подриња

Додељено је девет јубиларних награда за професоре са од 10 до 35 година стажа, који су, како је подвукла директорка школе, „оставили свој печат, свако од њих на најлепши могући начин, негујући будуће нараштаје и преносећи праве вредности“.
Фото: Глас Подриња

-За мене је данас посебан дан, као, верујем, и за остале колеге, јер је заиста лепо када добијете аплауз од некадашњих професора, који су сада у пензији и дошли су као гости у школу- поручила је награђена за деценију рада, професорка економске групе предмета Ана Јовановић.
Глас Подриња

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa