Инфо

28. јануар 2023.28. јан 2023.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за суботу, 28. јануар 2023. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 28. јануар 2023. највише пишу о немачко-француском предлогу за Косово, дијалогу Београда и Приштине и Заједници српских општина.

ПОЛИТИКА - Министар спољних послова Ивица Дачић наводи за лист "Формирање ЗСО по потписаним принципима". "Вагнер група је за Вашингтон постала међународна терористичка организација", пише лист о руској приватној паравојној формацији.

АЛО - Лист наводи да лидер Нове Демократске странке Србије Милош Јовановић "призива Мајдан у Србији".

БЛИЦ - Бивши министар одбране Драган Шутановац каже за лист "Србија да извуче што више може и да прихвати план ЕУ за Косово". О хапшењу бразилског фудбалера "Дани Алвеш: Од трофејног фудбалера до сексуалног предатора".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Косово удара у кипарски и шпански зид", о лобирању Приштине за признање независног Косова. "Дошао непозван да држи лекције", о новој рунди међустраначког дијалога који је предводио европарламентарац Владимир Билчик.

ДАНАС - "Само Вучић зна о чему се преговара", кажу саговорници листа о дијалогу Београда и Приштине. "Због квара на багеру од 20 милиона евра - 30 одсто мање угља", о хаварији на машини у Рударском басену Колубара.

ИНФОРМЕР - Лист наводи да део опозиције тражи од ЕУ "да забрани Вучића".

КУРИР - Лист пише да о деловима предлога за решавање косовског питања фондације Фридрих Еберт, који су се појавили у медијима "Аналитичари: Предлогом статута о ЗСО умањују се права Срба на КиМ".

НОВА - Бивши председник Србије Борис Тадић у интервјуу за лист оцењује "Вучић је Косово губио и у рату и у миру". "Сви би на преглед у Београд, па се на магнетну резонанцу чека две године", лис пише о стању у српском здравству.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Шарићу запленили некретнине вредне милионе евра", пише лист.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa