Инфо

24. фебруар 2024.24. феб 2024.
Спортска субота спремна за старт (Image by Vlad Vasnetsov from Pixabay)

Спортска субота спремна за старт (Image by Vlad Vasnetsov from Pixabay)

Уживо спортска субота

Продужени спортски викенд почео је у петак градским дербијем у одбојци. У наставку Регионалне лиге одбојкашице Шапца 015 савладале су Летњиковац 3:1. Меч је одигран у сали ОШ "Мајур".

ОК Шабац 015 (фото: зв. фб страница ОК Шабац 015)


Спортска субота у Шапцу и околини доноси четири уживо меча, а у понуди су три спорта. Хронолошки представљамо догаје:

Фудбалери Мачве од 16 часова дочекују ОФК Вршац у 21. колу Прве лиге Србије. Меч је хуманитарног карактера и приходи од улазница намењени су шестогодишњем Филипу Станојевићу за помоћ у лечењу. Истовремено ово је и дуел две екипе које деле осму и девету позицију.



Од 17:30 сениорке ОКК Шапца у сали Гимназије дочекују Милешевку у првом мечеу плеј офа Регионалне лиге Југ. У доигравање Шапчанке су пренеле победу више у односу на ривалке.

Мачваа из Богатића, рукометаши, настављају Прву лигу Центар и борбу за прво место дуелом против Локомотиве из Лапова у 18 часова у сали у Богатићу.

В. Брајовић (фото: РК МП Еликсир)


Велики дерби српског рукомета вечерас је у хали "Зорка". Од 18:30 Металопластика Еликсир дочекује Војводину у дуелу две најбпље екипе у Србији и такмаца за прву позицију пред плеј оф. Војводина има максималан учинак у Лиги до сада, док плави имају један пораз, управо онај у Новом Саду.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa