Инфо

19. март 2024.19. мар 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за уторак, 19. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 19. март 2014. пишу о наставку конститутивне седнице Скупштине Србије, најавама градње на месту бомбардоване зграде Генералштаба ВС, председничким изборима у Русији, најавама уласка Косова у Савет Европе и другим темама.

АЛО - Лист наводи да се на Дивчибарама дешава еколошка катастрофа "Крче шуму, дижу хотел!".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Путину Запад армирао позицију", о председничким изборима у Русији. О Закону о родној равноправности у тексту "Циљ им је да разбију породицу". О најавама пријема Косова у Савет Европе, лист пише под насловом "Приштина и Брисел играју на тачку 4".

ДАНАС - О најави градње на месту бомбардоване зграде Генералштаба у Београду, у тексту "Вучић одушевљен, стручњаци уздржани". "Расправа на ивици инцидента, опозиција показала 'Оскара'", о наставку конститутивне седнице Скупштине Србије. "Више школарине на девет факултета УБ", пише лист.

БЛИЦ - "Саве(с)т Европе", о могућем пријему Косова у Савет Европе. О наставку конститутивне седнице Скупштине Србије у тексту "Бурно у Скупштини: Ред аплауза, ред оптужби, па још и перформанс". "Руси у Београду масовно гласали против Путина", пише лист.

ИНФОРМЕР - "Неће бити предаје Косова и Метохије", тврди председник Србије Александар Вучић.

КУРИР - О почетку радова на изградњи фабрике у Инђији: "Нова јапанска фабрика у Инђији од 50 милона евра!".

НОВА - "Оскар засенио избор Ане Брнабић", о седници Скупштине Србије и 'оскарима' које су донели посланици опозиције. "Руски бирачи рекли гласно 'њет' Путину", о гласању у Србији за председничке изборе у Русији. "Влаховић отказао Пиксију, Свилар прецртан заувек", о фудбалској репрезентацији Србије.

ПОЛИТИКА - Бивши амерички дипломата Ричард Гренел у интервјуу за лист наводи "Седиште пројекта Генералштаб био би Меморијал, као место сећања на његову историју". Лист преноси и изјаву председника Србије Александра Вучића "О динару на КиМ нема никаквог договора". "Рекордна подршка Владимиру Путину", пише лист.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О почетку радова на изградњи фабрике ЈФЕ Шођи у Инђији: "Јапанско чудо стигло у Србију".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa