Инфо

3. октобар 2018.3. окт 2018.
Морамо боље и ефикасније

Морамо боље и ефикасније

После три узастопна пораза без постигнутог гола, фудбалере Мачве у суботу очекује нови суперлигашки дуел, последњи пред репрезентативну паузу. У госте им долази ОФК Бачка. Према речима тренера Драгана Аничића, игра није проблем клуба колико неефикасност, односно лоша реализација.
-Све је у реду до шеснаестерца, али тамо настаје проблем. Нису пријатна три пораза, но да смо искористили само повољне прилике, освојили би много више бодова у ова три меча. Но, повратка нема и победа против Бачке је много важна како би се учврстили на средини и вратили осећај са претходне паузе. Осим Гаврића који је суспендован, остали су на располагању и не планирам ма какву промену тактике, већ пре свега рад на усавршавању и реализацији - рекао је Аничић.
-Никоме не пријају везани порази, али смо их доживели и морамо наћи начин да се вратимо. Нисмо играли лоше колико су резултати, али то није плакшавајућа околност. Морамо поправити напад, морамо бити сигурнији у завршници и све ће бити у реду - нагласава искусни Славко Марић.
Меч је на програму у суботу, од 17 часова, уз директан пренос на каналу Арена спорт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa