Инфо

14. март 2019.14. мар 2019.
Поносан сам
МИОДРАГ МИРОВИЋ – ТРЕНЕР ВК „ШАБАЦ“

Поносан сам

Сваки бод смо заслужили, зарадили. Следимо свој план, тежимо највишем. До успеха води синергија управе, стручног штаба, играча и навијача. Против Морнара као да је кључна утакмица
Тако је то у спорту. Приводећи једну причу срећном крају, доспевате на први пасус нове, са жељом да њен крај буде сличан. Прича Ватерполо клуба ШАБАЦ која задивљује регион протеклих година, отворила је ново поглавље претходног лета. Нису знали навијачи шта их чека у њему, али су крајеви били идеални. На концу куп сторије стајао је трофеј, док је свршетак А1 дела славио опстанак.
-Поносан сам на играче, на свој стручни штаб. Остварили смо велике резултате чија ће вредност бити све израженија. У спорту се мери резултат, то знамо сви, но мали део пута до великог циља је видљив. Клуб је жив организам, сви смо делићи који живе сваки дан, заједно, сложени појединачно, а опет сегменти једне целине који морају да сарађују како би клуб напредовао. Поносни на остварено, но не желимо да станемо – анализира укратко досадашњи ток сезоне тренер ватерполиста ШАПЦА Миодраг Мировић.
опширније у штампаном издању
Д. Благојевић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa