Инфо

19. април 2019.19. апр 2019.
Хуманитарна акција Теленора за децу и омладину, ометену у развоју

Хуманитарна акција Теленора за децу и омладину, ометену у развоју

БЕОГРАД, 19. априла 2019. (Бета) - У просторијама компаније Теленор одржана је продајна изложба радова корисника Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, а новац ће бити употребљен за куповину нових материјала за радионице тог центра, саопштила је данас та компанија.
Изложени радови и рукотворине, како се наводи, настале су током радно-окупационе терапије, која је поред социјализације један од најважнијих делова њиховог третмана.

Додаје се да се та терапија остварује кроз креативне радионице на којима они сликају и праве мала уметничка дела од рециклираног материјала.

Деца и омладина, како се наводи, учествују и у самом избору и куповини материјала, "што представља прилику да изадју у шетњу, усвоје социјалне навике и спознају концепт употребе новца".

"Теленор већ десет година за редом организује хуманитарне изложбе те врсте у својим просторијама, а одзив запослених који желе да буду ту за оне којима је помоћ најпотребнија, је сваке године велики", наводи се у саопштењу и додаје да је прикупљено 58.000 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa