Инфо

27. мај 2019.27. мај 2019.
Зеленовић: Седница скупштине о Косову и Метохији покушај да се угуше протести

Зеленовић: Седница скупштине о Косову и Метохији покушај да се угуше протести

БЕОГРАД, 27. маја 2019. (Бета) - Лидер Заједно за Србију и копредседавајући уједињене Демократске странке Небојша Зеленовић оценио је да је данашња седница Скупштина Србије о Косову и Метохији "један од покушаја да се угуше актуелни протести" који су, по његовим речима, разлог због којег председник Србије не сме да распише изборе.

Зеленовић је синоћ у емисији "Утисак недеље" на телевизији Нова С рекао да је парламент укинут и да је прави циљ седнице о Косову и Метохији да се опозиција врати у скупштину, јер је бојкот како је оценио, "проблем који треба објаснити градјанима".

"У парламенту нема дебате о најважнијим темама, зато га и бојкотујемо", казао је лидер Заједно за Србију и оценио да ће се због недостатка дијалога, проблеми прелити на улицу и прерасти у грађанску непослушност.

Посебна седница Скупштине Србије на чијем је дневном реду питање Косова и Метохије почеће у 16 часова а како је раније најављено, присуствоваће председник и премијерка Србије, Александар Вучић и Ана Брнабић, као и директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa