Инфо

18. јун 2019.18. јун 2019.
СЕХА у Шапцу!!!

СЕХА у Шапцу!!!

СЕХА лига и дефинитивно поново стиже у Шабац. Рукометни клуб "Металопластика" и власник хале "Зорка" АИК банка постигле су споразум о сарадњи и "плави" ће у дворани где су доживели најславније тренутке, дочекати најбоље екипе региона, међу којима је и шампион Европе скопски "Вардар".

Поводом успостављања сарадње, АИК банка и клуб су издали заједничко саопштење које преносимо у целости:

АИК Банка и прослављени РК Металопластика из Шапца успешно договориле спонзорство и даљу сарадњу.
У сусрет предстојећој СЕХА Лиги, у којој учествју најбољи рукометни тимови из читавог региона укључујући и РК Металопластика, АИК Банка као и до сада наставља да подржава наше спортисте. Како је данас договорено, АИК Банка је дала на коришћење своју спортску дворану у Шапцу за утакмице СЕХА лиге, отварајући врата свим љубитељима спорта да уживају у предстојећим спортским догађајима значајним не само за РК Металопластика већ и за сам град. У спортској хали РК Металопластика ће моћи да угостити најјаче тимове из региона током читавог трајања такмичења.
Као друштвено одговорна компанија која годинама улаже и ради на унапређењу различитих аспеката функционисања локалних заједница у којима послује, АИК Банка је овим спонзорством наставила и своју традицију давања континуиране подршке развоју спорта и спортских друштава.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa