Инфо

27. јун 2019.27. јун 2019.
Асфалтирање улице Боре Тирића

Асфалтирање улице Боре Тирића

Данас се реализује асфалтирање 350 метара улице Јанка Веселиновића (од Краља Милана до пруге) и комплетна улица Боре Тирића на Триангли. Укупна дужина те две улице је 1200 метара, а вредност радова око 15 милиона динара. Радове су посетили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и руководилац сектора за изградњу ЈП "Инфраструктура Шабац" Миодраг Филиповић.

Градоначелник Небојша Зеленовић позвао је грађане који су у комшилуку да покажу своје традиционално гостопримство и послуже раднике освежењем на овим високим температурама.

-Желим да најавим оно што нам се спрема од септембра, поред овог наставка асфалтирања имаћемо нови јавни превоз. То значи да ћемо престати са старом праксом да имамо локале, код нас у Шапцу локал је израз за сеоски аутобус, а ми говоримо о градском јавном превозу који ће бити добар, уређен, у складу са највишим еврпоским стандардима који ће омогућити да на 20 минута имате поласке, повезаност свих насеља у граду и по први пут могућност да аутобус прође и кроз Трианглу, и кроз Летњиковац, Шипурске ливаде, Јужну Каролину и сва она насеља кроз која иначе није пролазио градски аутобус. Тако ћемо повезати читав град у једну целину и смањити аутомобилски притисак, загађење, и отворити простор за нове видове кретања у граду, првенствено мислим на бициклисте и пешаке, рекао је градоначелник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa