Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ШКОРПИЈА
Као муња нас је све погодила информација да ви, еј ви, нећете бити кандидат за премијера Црне Горе. Да ли је то могуће. Како ће, црни тићу, то Црна Гора да преживи. Добро размислите, лишавате народ свог вођства. Прележали сте ви све те дечије болести, па тинејџ ситуације, адолесцентски период сте прегурали, а до кризе средњих година има још доста. Наравно, говоримо о периоду проведеном на власти. За сваки случај, и ви се причувајте „елемената иностраности“.
СТРЕЛАЦ
Ваша љубав и милина према ЊЕМУ је немерљива. Из сваке ваше речи упућене ЊЕМУ та милина извире и преплави све сфере и споре ЊЕГОВЕ личности. Велики комплимент сте му упутили када сте га успоредили са најбржим човеком на свету ““ Јусеином Болтом. Ем је најбољи, најлепши, највиши, најпаметнији, најшармантнији, највољенији, најсјајнији, најбриљантнији, најученији, највреднији... А, сада је и најбржи. Само наставите предано да га хвалите и чувајте и ЊЕГА и себе од „елемената иностарности“.
ЈАРАЦ
Ваша одлучност и зацртаност долазе до изражаја. Све сте већи „мали Слоба“. Почели сте да скрешете у брк и великима. Оном НАЈВЕЋЕМ, ипак, не можете, не иде. Седели сте у многим владама, више у онима које су слушале „савете“ са стране. Искуства имате и са ситуацијама када треба рећи „не“. Више се ничега не плашите, ни ЕУ, ни НАТО-а, ма, нема те скраћенице од које ћете ви зазирати. Добро се припазите свог партијског колеге и „елемената иностраности“.
ВОДОЛИЈА
Што се ближе председнички избори, све сте напреднији, у правом смислу речи, не партијском. Чекајући милост „политичког сина“ за кандидатуру, ви сте са Тарабића прешли на Библију. Огроман напредак, вредан аплауза на отвореној сцени. Требало је то сварити и тај корак. Мада, вама то није било тешко, јер сте и сами добар пример како човек учи док је жив. У то име, посетите Сајам књига и чувајте се „елемената иностраности.
РИБЕ
Шта вам је требало да нам ометате Комшије, таман када је дебели Сима, Машан Черовић и концерт мајстор на виолини Иван требало да открију тајну подрума у кући на Дунаву? Знамо да сте ВИ у Србији важнији и од комшија, али б ирајте мало те термине за укључење. Следећи пут можете да се обратитре грађанима Србије у ране сате када нормалан свет спава, а ВИ бдијете над свима нама, или у неком еротском термину, што да не. ВАШ домали вас упоредио са Јусеином Болтом, свака му част. На сву срећу, ви не морате да се секирате због „елемената иностраности“.
ОВАН
Коначно да и ви почнете да размишљате о томе да можда није најпаметније да се кандидујете за председничке изборе и да би опозиција требало да има једног кандидата. Знамо да вам није лако да размишљате о томе када се погледате ујутру у огледалу, али важно је да је терапија уродила плодом. Остаће запамћено да сте изгубили од Томе, али није то најгора ствар. Замислите да изгубите још једном од истог човека. Бламчина за медаљу. Можда да размислите и о томе да се мало припазите „елемената иностраности“.
БИК
Коначно сте схватили да је љубав најважнија ствар у животу. Зашто се свађати, када се можете лепо дружити, веселити и смејати са Дачићем. Некако сте и природно, по физиономији, ту негде. Ваша искрена исповест зачињена тиме да вас редовно засмејава, говори о складу у миру у ЊЕГОВОМ универзуму. Јарац и бик, два рогата знака, не мора да значи да се слажу као рогови у врећи. Уживајте у тој хармонији, али никако се не препуштајте чарима „елеманата иностраности“.
БЛИЗАНЦИ
Коначно да се и ви огласите, а да се не ради о псовању. Имамо ми једног који вас одлично мења по том питању. И астрологе сте изненадили са изјавом да ћете бити директог „Коридора“ и да сте се то договорили са ЊИМ. Мада, када размислимо, нема идеалнијег. Знамо да се тамо свашта нешто ради, а ви од раније имате идеју да се „крадуцка“. Самим тим, ви ћете уштедети неки динар буџету Србије. И терјте у три лепе „елементе иностраности“.
РАК
Вероватно сте и сами приметили да нам је фудбал, па и „Партизан“ отишао у пропаст када су вас изабрали да будете председник „црно-белих“. Опет сте морали да подметнете своја „нејака плећа“ за виши интерес. Не мислите на себе. Сами сте криви што се „уватисте“ тог кола. Већ видимо како ће навијати да вас „благослове“, можда не баш одмах, али кад-тад, све дође на своје. Вас не треба подсећати да обратите већу „позорност“ на „елементе иностраности“.
ЛАВ
И ви сте се мало ућутали, као да сте у земљу пропали, а онда сте изазвали тектонски поремећај. Где ће вам душа па да кренете на НАЈЈАЧЕГ. Ионако не спава и не доручкује. Зар хоћете и да не руча? Очигледно је да вас ништа не може да заустави онај ко дели жуте и црвене картоне у странци. И нека, мора да зна где су му лимити. Ви сте, за разлику од њега, тог партијског шефа, будућност странке, што не рећи и Србије. Држите на дистанци „елементе иностраности“.
ДЕВИЦА
Чувајте здравље. Не дајте се и не наседајте на сваку ЊЕГОВУ. Јесте да је рекао: „Седи Јуловац“, али није мислио на вас, већ на тамо неког Чичка. Вама је и то било довољно за прединфарктно стање. Ви сте добри, умиљати, послушни, немате разлога за бригу. Свака вам је на месту када га треба одбранити. Нађите му се сада око Црне Горе. Већ се лепо сналазите са Хрватском и Босном, ред је да дате свој максимум и по црногорској ствари. Чувајте се „елемената иностраности“.
ВАГА
Мало делује изненађујуће да сте се у истом дану састали и са актуелним и са бившим председником Србије и то у тренутку када би многи волели да вас виде у трци за председничке изборе. То што сте изгубили у трци за председника света, није вас пореметило. Самопоуздање је ту и само напред. Мало је зезнуто ако и у овој трци будете други, али нека вас то не обесхрабри. Зар актуелни председник није доказ да не побеђује увек најлепши, већ најупорнији. И ви морате да се чувате „елемената иностраности“:
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули: Мила Ђукановића, Небојшу Стефановића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Бориса Тадића, Зорану Махјловић, Велимира Вељу Илића, Милорада Вучелића, Бранка Ружића, Александра Вулина и Вука Јеремића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa