Инфо

25. новембар 2010.25. нов 2010.
ФУДБАЛ: КЛУБЦИ: ФК „РАДНИЧКИ-СТОБЕКС“- ФК „МАЧВА“ 2:0 (0:0)

БОБАН ЈАЧИ ОД ДВА ГРАДА

Заслужен пораз ФК „Мачве“на завршетку полусезоне. Јесењи првак Слога (Бајина Башта). За водећим заостају 13 бодова
Клубци, 20.11.2010.године. Сеоско фудбалско игралиште (не стадион) у Клубцима. Гледалаца: 300. Стрелци: ФК „Радничког-Стобекс“: Васић у 50. минуту из једанаестерца и Дишић у 76. минуту. Жути картони: Дишић, Перић, Милетић, Симић, Лазић (ФК „Радничког-Стобекс“), Туфегџић, Самуровић, Обровац (ФК „Мачва“),
ФК „Раднички-Стобекс“: Дивљаковић, Тодоровић, Милетић, Јевтић, Андрић, Симић (Трифковић од 73. минута), Лазић, Дишић, Ђурић (Илић од 90. минута), Перић (Лукић од 88. минута), Васић.
ФК „Мачва“: Радукић, Радовановић, Самуровић, Пејовић, Ристивојевић, Лазић, Перић, Гаврић (Драгићевић од 68. минута), Обровац, Туфегџић, Васић (Милинковић од 55. минута).
Шта рећи о самој утакмици? У прошлом броју „ГЛАСА ПОДРИЊА“ констатовали смо да је у континуитету игре квалитет. Ово нисмо случајно написали и за само седам дана, на гостовању у Клубцима, екипа ФК „Мачве“ није се могла препознати.
На самом загревању се видело да екипа нема жустрину, амбицију, посвећеност.
Домаћин мотивисан, оштар, у току утакмице без осмишљене игре, са дугим лоптама, којима су прескакали средину терена.
У таквој игри ФК „Мачва“ је у првом полувремену створила једну веома добру прилику, када је Туфегџић сјајно избацио из игре играча домаћих, нашао се „очи у очи“ са голманом и левом ногом послао лопту неколико метара изнад гола.
При крају првог полувремена судија Павловић је могао да досуди пенал за домаћина, када је лопта у казненом простору ФК „Мачве“ погодила у руку Туфегџића. Већ тада је свима у гледалишту било јасно да ће прву сумњиву ситуацију судија искористити да досуди пенал за ФК „Раднички-Стобекс“, свима, осим играчима ФК „Мачве“. Чим је почело друго полувреме, леви бек домаћих Андрић, је прошао двојицу гостујућих играча и, када је већ кренуо према корнер линији, Радовановић га је непотребно руком дотакао за раме. Андрић се срушио као да га је гром погодио, још није дотакао тло, а судија Павловић је показивао на белу тачку.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa