Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.
ОДГОВОР НА РЕАГОВАЊЕ ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“

ОТАЦ ДЕМАНТУЈЕ ШКОЛУ

- Имена малолетних лица су објављена што законом о заштити података о личности није дозвољено.
- Размена псовки није постојала од стране (У.Б.) мога детета.
- Није истина да на ученику У.Б. нису биле видљиве повреде.
- Није истина да је У.Б. гурнуо и опсовао мал. Д.М. што се понавља у тексту два пута у исказима малолетних ученика пред учитељем Душаном Новаковићем као и педагогом и психологом школе.
- Није истина да је психолог школе одвела У.Б. у учионицу, већ је то учинила његова сестра Т.Б.
- Нико из школе није обавестио родитеље већ је то учинила сестра Т.Б.
- Како је непримерено да у школу долазе ТВ екипе кад су у току школске 2016/17. године ТВ екипе биле у школи због електронског насиља међу ученицима?
- Није написано шта је увредљиво, неистинито и непримерено изјавио отац У.Б. Миодраг Богићевић, већ је причао истину да су му деца мал. М.Б, Т.Б. и У.Б. доживели насиље у школи од стране других ученика. М.Б. (који је школу завршио прошле школске године) доживео је више удараца у пределу стомака у просторијама школе. а директорка школе је изјавила да то није ништа, Т.Б. доживела је преломе два предња зуба јер ју је гурнуо други ученик у школи и за то постоји лекарска документација а сад му повреде главе доживљава и треће дете У.Б. Који би родитељ после оваквих повреда ћутао?
- Да ли је нарушен углед школе тиме што отац малолетног У.Б. Миодраг Богићевић говори о повредама своје деце које су се десиле у школи у односу на пет правоснажних и осуђујућих пресуда које су донете на штету Основне школе „Ната Јеличић“ из Шапца у време кад је директор школе била Зорица Недељковић.
- Како су испоштоване безбедносне процедуре у школи када након што је У.Б. ударен о овом догађају нису обавештени родитељи удареног детета, није позвана хитна помоћ, а да је У.Б. те ударце и повреде доживео у школи.
- Ако су наставници школе изјавили да су веома повређени што им се име школе представља на описан начин, поставља се питање ко је за то крив?
- Након свих догађаја исписао сам из школе своја два детета У.Б. и Т.Б. због претњи које сам чуо у телефонском разговору са помоћником директора поменуте школе, а који је рекао да ако будем тужио школу деца ће ми трпети последице! Овај разговор чуо је наставник поменуте школе Никола Милићевић преко спикерфона телефона Миодрага Богићевића, па је директни сведок шта је помоћник директора рекао, а то се може и потврдити преслушавањем разговора по налогу надлежног органа.
Миодраг Богићевић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa