Инфо

25. новембар 2010.25. нов 2010.
ДИРЕКЦИЈА ЗА ПУТЕВЕ

СПРЕМНИ ЗА ЗИМУ

У шабачкој Дирекцији за путеве кажу да су се добро припремили за предстојећу зимску сезону. У приправности је 10 возила за чишћење снега а обезбеђене су и довољне количине соли и агрегата
По речима директора Дирекције за путеве Града Шапца Миодрага Филиповића у овом јавном предузећу све је спремно за предстојећу зимску сезону. Од половине новембра уведена су редовна дежурства, а у приправности је десет возила за чишћење снега, 200 тона соли и одоређена количина агрегата (мешавина соли и ситне ризле). То би требало да буде довољно да се у случају снежних падавина у проходном стању одржи око 240 километара локалних путева и 60 километара градских улица.
Путеве Града Шапца држе две фирме. За нашу дирекцију послове одржавања обавља грађевинско предузеће “Думача“, а за око 150 километара магистралних и регионалних путева који пролазе кроз територију Шапца задужено је предузеће за путеве “Ваљево“. У њиховој надлежности су и неке од улица које пролазе баш кроз град, као што су: Хајдук Вељкова, поред “Зорке“, део Јеврејске улице, Јанка Веселиновића, Краља Милана, Мачванска и Јанка Стојићевића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa