Инфо

27. април 2017.27. апр 2017.
НА ЈУГ ПО БОДОВЕ
У НИШУ НАСТАВАК БОРБЕ ЗА ТИТУЛУ

НА ЈУГ ПО БОДОВЕ

“Медицинару” недостају три бода до титуле. Ишчекивање пехара у Шапцу даје снагу, елан, али и повећава притисак. До сада су рукометашице лидера умеле да полетом и концентрацијом неутралишу све опасности. Уколико то успеју, два од три “корака” могла би бити начињена у “Чаиру”
Још од тријумфа против “Бекамента” пре три недеље, првенство је, за Медицинар, добило потпуни приоритет у односу на Куп, те је и дерби четвртфинала најмасовнијег такмичења био прилика за нове тактичке замисли и одмор капитена Ане Радовић. Шампион је то знао да искористи, практично обезбеди Ф4, а “медицинарке” одмах по последњем звуку сирене, потпуно усмери ка Нишу. У претходна три меча, водећи тим на табели, увек би “ломио” Наису у другом полувремену.
- У сва три дуела, улазили смо максимално сконцентрисано и играли стрпљиво. Ниш је врло озбиљан тим и није реално да се меч преломи на самом почетку. Најважније је да, без обзира на резултат, будемо “паметне”, држимо меч под својом контролом и када осетимо прилику, решимо утакмицу. Ако су све рукометашице на располагању, свакако смо квалитетнији тим, али то треба показати на паркету, исто како смо то чинили и до сада – истиче чувар мреже Јована Перић.
Уколико “Бекамент” не победи у Јагодини, већ на југу би “Медицинар” могао прославити историјски успех.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa