Инфо

27. април 2017.27. апр 2017.
ФОТО: ИЛИЈА ЂУРАШИНОВИЋ (ФБ)

ФОТО: ИЛИЈА ЂУРАШИНОВИЋ (ФБ)

ТРАДИЦИОНАЛНИ СТОНОТЕНИСКИ ТУРНИР

ПАРАОЛИМПИЈЦИ УЖИВО

Некоме је познато, некоме не, али Шабац је један од најзначајнијих градова у стоном тенису за особе са инвалидитетом. Већ 14 година, увек у априлу, један турнир Првенства дође и у наш град
Овог пролећа наступило је више од 60 играча из 13 клубова Србије, а посетиоци су имали част да виде и освајаче параолимпијских медаља, нашег суграђанина Митра Паликућу и Наду Матић. Обоје су наступали за свој клуб, најуспешнији код нас, новосадски “Спин” и однели убедљиве победе у седећим (1-5) категоријама. У стојећим дисциплинама, титуле у сали Гимназије однели су Лазар Андрашић (Спин) и представник престоничког клуба Драган Вујишић. Клуб домаћин “Мачва” ни на овом турниру није остао без одличја. Низ успеха наставио је Немања Бирманчевић (стојећа, 6-7 категорија), освојивши бронзану медаљу. Као и увек, турнир је пратио селектор Златко Кеслер.
- Једино је Борислава Перић Ранковић одсутна, сви остали најбољи стонотенисери су били ту и мислим да смо гледали добар турнир. Успех у Рију подигао је очекивања на великим такмичењима, али мислим да у Србији располажемо и квантитетом и квалитетом довољним да одговори адекватно – истиче Кеслер.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa