Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
НОВОСТИ ИЗ АУТО-ЦЕНТРА ПЕТРОВИЋ

Надмашити резултате претходника

Ауто-центар Петровић, овлашћени сервисер и продавац Волксњаген возила за Мачвански округ, у својој понуди сада има и модел из породице привредних возила, нови Црафтер. Црафтер је сто одсто самосталан Волксњаген-ов пројекат. Потпуно нова фабрика, намењена искључиво за производњу новог Црафтер, изграђена је у месту Њрзесниа у Пољској.
Црафтер сада има јасан циљ да надмаши резултате својих претходника. Сходно томе, возило је комплетно редизајнирано и направљено уз сврестрану помоћ самих купаца Волксњаген привредних возила. Одликује га Волксњаген ДНК који краси и остале моделе из гаме. У понуди су четири основна модела: Фургон, Комби, Шасија, и Шасија са дуплом кабином.
Нешто више о спецификацијама овог изузетног модела, за “Глас Подриња” рекао је продајни саветник Ауто-центра Петровић, Ненад Живановић.
- У понуди су два међуосовинска растојања, три дужине возила, као и три висине возила. Уместо досадашњих, максимална бруто тежина возила је до 5,5 тона. Могуће је поручити возила и са предњим и са задњим погоном али и возила са погоном на свим точковима. Такође га одликује нови дизајн 2.0 ТДИ ЕУ6 мотора, снаге од 75 до 100 књ. У понуди је и осмостепени аутоматски мењач на моторима од 103 књ и 130 књ. Достуни су и нови бројни системи асистенције као што је адаптивни темпомат, Лане Ассист, аутоматска кочница за спречавање ланчаних судара и помоћ при паркирању и Сиде Протецтион – истакао је Ненад Живановић.
Као потпуно нови пројекат бренда ВЊ привредних возила, Црафтер нуди транспарентна решења оријентисана ка корисницима и врхунски однос цена-квалитет. Специјалан дизајн конструисан у складу са захтевима и потребама купаца, чини га најбољим комерцијалним возилом у својој класи.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa