Инфо

25. мај 2017.25. мај 2017.
АТЛЕТИКА

дрЖавна ЗЛАТА

Катарина Гачевић постала је државни шампион у бацању диска и трећи млађи јуниор Србије у бацању кугле. Преостала четири одличја остварили су тркачи. Титулу је славила Николина Мандић шампион на 800 и 2.000 метара стипл, односно штафета 4 пута 100, 200, 300, 400 метара коју су чиниле: Мина Јевтић, Наталија Селенић, Николина Божић, Вања Васић. Злату које су даме освојиле првог дана, придодале су сребро у спринтерској штафети 4 пута 100 метара.
Катарина Гачевић и Николина Мандић очекују позив селектора за наступ на Балканском првенству у Румунији, а у истој држави сигурно ће бити Марко Мишић репрезентативац Србије у планинском трчању, члан националног тима на Балканском првенству у овој дисциплини.
НИКОЛИЋУ ТИТУЛА ИГАРА
Успешан викенд овдашње атлетике употпунили су атлетичари са инвалидитетом на Спортским играма параплегичара и оболелих од дечје парализе, одржаним у Зеници. Под заставом Србије наступили су чланови ДСРИ “Карађорђе”, УССИ “Мачва и УПМО Шабац и из БиХ донели пет медаља. Две бронзе дело су Милутина Перића (бацање чуња и диск), док је Горан Николић имао “комплетну колекцију”, злато (копље), сребро (диск), бронза (кугла). Добар наступ имао је Драгослав Недељковић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa