Инфо

30. децембар 2010.30. дец 2010.
РЕЧ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ КРУПАЊ ДР САВЕ ДОРИЋА

ОСНОВНИ УСЛОВ, ДОБРИ ПУТЕВИ

У току 2010. године, започела је или извршена реализација пројеката из различитих области од инфраструктурних до социјалних. Вредност тих пројеката је око 100 милиона динара. За општину Крупањ са врло скромним буџетом то представља изузетан резултат. Направљени су значајни контакти, ослободили смо се неких предрасуда, стекли потребна знања, подигли укупне капацитете општине и створили услове за бржи развој општине у наредном периоду, истиче Дорић
Из средстава Националног инвестиционог плана реализована су два пројекта и то изградња општинског пута Ограђеница у месној заједници Церова у дужини 2,2 км и вредности радова 21.687.855,00 динара. Увођење извођача радова у посао извршено 21.07.2010. године. Пројекат је завршен у уговореном року.
Реализација овог пројекта ће директно утицати на побољшање услова за привређивање пољопривредника села Церова и Дворска. Уравнотежени развој сеоских средина могуће је постићи подизањем нивоа квалитета живота на селу. Развој путне инфраструктуре је први и основни услов. Пројекат је реализован на велико задовољство руководства локалне самоуправе, инвеститора и свих становника месне заједнице ЦероваБрштица.
Други несумњиво најзначајнији пројекат за општину Крупањ, који је финансиран средствима НИП-а је „Реконструкција главне улице“. То је пројекат којим се уређује уже језгро града и стварају побољшани услови за пословање на том простору, као и подиже имиџ града и повећава привлачења туриста и посетилаца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa