Инфо

22. јун 2017.22. јун 2017.
ЛЕШНИЧКИ БОРАЦ ШАМПИОН ОКРУГА

КОЦКИЦЕ СЕ СЛОЖИЛЕ

Наговестили су још крајем јесење полусезоне да могу у борбу за врх, а током паузе титулу су наметнули као циљ коме је све друго подређено. План остварен у свакој појединости. Нови „пројекат” - „Борац стабилан зонаш“
Оваква Зона “Дрина” каква је у овом тренутку представља посебну авантуру за сваког дојучерашњег члана Окружне лиге. Јесте логично да виши ранг значи виши квалитет, али много већу потешкоћу стварају превелики трошкови такмичења. У Лешници су, ношени јесењом табелом која је давала могућност “напада” на титулу, сели и проценили да се мора покушати. Направљен је јасан план активности у два правца.
- У договору са управом смо направили план појачања, ступили брзо у контакт са њима и успешно реализовали идеје, а руководство је припремило средства за додатне радове на стадиону. Распоред мечева указао је да ће кључни бити дуели у Причиновићу, Прњавору и против Богатића у Лешници. Сваки је био квалификациони за наредни и све смо решили у своју корист. Окружна лига је јака и остварили смо велики успех – истиче тренер Зоран Васиљевић.
Не би ни неко друго место при врху табеле било неуспех, али је клуб спреман и за веће изазове који га чекају.
- Јачање клуба на сваком нивоу морали смо да започнемо још на паузи. Финансијски смо стабилни, а довођењем нових спонзора желимо да одржимо стабилност и у скупљем рангу. Прво ћемо разговарати са тренером, а потом у договору са шефом струке правимо план појачања. Реално је пет искусних играча са зонашким искуством – додаје секретар Иван Лаловић.
- Разговараћемо, досадашња сарадња била је на обострано задовољство, видећемо даље. Свакако је циљ да клуб постане стабилан зонаш који се не бори за опстанак, већ је негде у средини – закључује тренер Васиљевић.
Титулу у Лешницу донели су: Лекић, Мићановић, Антонић, Радић (голмани), А. Перић, Д. Перић, Петровић, Секулић, Ђурић, М. Николић, С. Ђукић, Симић, Костић, Тошић, Милојевић, Муцић (кап), Павловић, П. Ђукић, Фрајтовић, Пајић, Субић, Јовановић, Н. Николић, Сунајко, Матић, Раду, Милутиновић, Весић. Екипу је предводио тренер Васиљевић, помагао лекар Терзић, а управу су предводили Лацковић, председник клуба, Милаковић спортски директор и Лаловић секретар.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa