Инфо

30. децембар 2010.30. дец 2010.
ШКОЛА ЗА УМЕТНИЧКЕ ЗАНАТЕ

МЕЂУ ПРВИМА У СРБИЈИ

По броју освојених награда на републичким и међународним конкурсима шабачка Школа за уметничке занате је међу водећим ликовним школама у Србији. Тајна успеха: неоспоран таленат и креативност ученика у комбинацији са професором који у сваком тренутку зна да мотивише
Календарски крај године је време када углавном сабирамо учињено у протеклом периоду. Подвлачи се црта и сумирају резултати. У случају шабачке Школе за уметничке занате разлога за задовољство постигнутим је доста. У следећу годину, ова образовна установа, по броју освојених признања на домаћим и међународним конкурсима, ће ући као једна од најуспешнијих у Србији.
- Морам да нагласим да није лако доћи на ту позицију и да ни један успех није случајан. Сваки успех, свако признање, подразумева вишегодишњи уложени труд, како наставног кадра на подучавању ученика, тако и руководства Школе, које је, уз помоћ Градске управе и Министарства просвете, од њеног оснивања 1993. године, стварало из године у годину све боље могућности и услове за квалитетан образовно ““васпитни процес ““ истакла је директорка Школе за уметничке занате Невенка Ђокић напомињући да су највећа вредност ове школе управо ученици, креативни млади људи, специфичног уметничког сензибилитета, док је са друге стране, задатак свих запослених у школи да их што боље упознају и пруже квалитетно образовање у току четворогодишњег школовања, како би им развили таленте и способност естетског и критичког мишљења неопходног у даљем стручном усавршавању.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa