Инфо

13. јул 2017.13. јул 2017.
Петровдан у Владимирцима
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: КРСНА СЛАВА ОПШТИНЕ И ЦРКВЕНЕ ОПШТИНЕ

Петровдан у Владимирцима

Скромно, пригодно времену у присуству бројних гостију из врха државе, пословних пријатеља, грађана и представника околних општина и градова обележена је крсна слава општине и црквене општине. Свечарски Петровдан је био прилика да се осврне на урађено али и поставе циљеви за лето пред локалном самоуправом, каже први човек општине Милорад Милинковић.
- Уз задовољство урађеним намерни смо да послове на Дому ученика приведемо крају, пошто је све договорено. Наравно, ту су путеви где ћемо дати максимум у асфалтирању, што уз евентуалну помоћ државе, што из личних средстава не занемарујући и осталу разуђену путну мрежу коју ћемо редовно одржавати. Базен је један од битнијих послова где смо вољни да до краја године подигнемо спрат и створимо услове за ресторан, а све са циљем да туризам постане битна карика у животу општине. У том смислу планира се и пробна бушотина топле воде, како би се створили услови за бањски туризам и туризам у сваком смислу, где наша општина има потенцијала и то завидних, најавио је радно лето председник општине.
Уз славску Литургију у блиставом здању новог храма, сечење колача и дружење бројних гостију протекао је Петровдан у Владимирцима, кратак предах пред бројне активности.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa