Инфо

16. јул 2009.16. јул 2009.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ ПРОСЛАВИЛА КРСНУ СЛАВУ ПЕТРОВДАН

СЛАБ ПРИХОД ОД ПОЉОПРИВРЕДЕ

На Петровдан, у присуству бројних суграђана пословних пријатеља и поштоваоца питоме варошице, сечењем славског колача обележена је крсна слава општине и цркве. Била је то прилика да се Владимирчани подсете на обавезе и послове који им предстоје у борби за бољи живот.
- Ми смо свесни времена и ту никаквој мегаломанији нема места. Уједно колико сутра крећемо у пројекат “Очистимо Србију“ а градимо и трафостаницу снаге 110 киловата којом ћемо стабилизовати снабдевање електричном енергијом рекао је председник општине Мијаило Миловановић.
Помоћник председника општине Славољуб Петронић је истакао бројне проблеме.
- Мучимо муку, она мучи нас што би народ рекао. Нема места ни одушевљењу али ни разочарењу. Најбитније је да дајемо свој максимум и да то народ разуме. Са 20.000 становника у 29 села и варошици живи се углавном од пољопривреде а привредни ресурси су малени а толика је и упосленост. Једва десетак одсто, па неког бољитка без помоћи са стране нема. Она је истина скромна али присутна па се мора до бољих дана полако, говорио је Петронић и додао пар ноторних чињеница о пољопривреди које су кочница за бржи развој...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa