Инфо

14. септембар 2017.14. сеп 2017.
СУРДУЛИЧАНИ У ШАПЦУ (НЕДЕЉА 16:00)

“РАДНИК” ПО МЕРИ

Примарни циљ Мачве ове сезоне је опстанак у Супер лиги, а да би се он остварио, тимови попут “Радника” би морали да се побеђују у Шапцу. Бодовни салдо солидан, али поражени долазе у проблем
Деценијама су само највећи поклоници фудбала у Шапцу знали за постојање клуба из Сурдулице. Углавном се надметао у нижим ранговима, далеко од могућности сусрета са клубовима овог подручја. Ипак, данас је ситуација другачија. Сурдуличани су трећу сезону у елити, пре две су играли и плеј оф, а најскорије искуство из Шапца је тријумф на стадиону Мачве у сезони 2014/15 у оквиру Прве лиге Србије. Изједначен и неквалитетан дуел јесени 2014. решен је слободним ударцем у самом финишу. Јесте освета добар мотив, али су сада бодови примарни јер у град долази директан ривал за опстанак. Мотивација неће изостати јер и њима сваки бод значи.
Ми не знамо резултате ванредног кола одиграног јуче, али пре њега “Мачва” и “Радник” су имали једнак број бодова, делили су десету и једанаесту позицију. Изабраници тренера Додића славили су рутински против Рада, ривала који је однео бодове из Шапца. Наступима се ове сезоне издвојио Игор Златановић, а управо искуство Младена Додића је додатни адут тима из Сурдулице.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa