Инфо

7. децембар 2017.7. дец 2017.
ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ

ШАПЧАНИ “ПОПАДАЛИ” ЗБОГ ДРОГЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова су у више одвојених акција претходних дана ухапсили 139 особа због сумње да су починили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Због поседовања наркотика ради њихове даље продаје ухапшено је 96 особа од којих је одузето укупно 128,5 килограма опојне дроге, а откривено је и седам лабораторија за производњу различитих наркотика.
Због недозвољеног поседовања или ношења оружја ухапшене су 43 особе, а код њих је, између осталог, пронађено 14,5 килограма експлозива, два ручна ракетна бацача „зоља“, 56 пушака, 36 пиштоља и револвера и шест бомби.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу запленили су око 35 килограма марихуане спаковане у 34 пакета и ухапсили пет особа.
Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су Н.С. (1975), М.Ј. (1979), М.Ј. (1954), Д.Н. (1965) и М.З. (1983).
Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу открили су лабораторију за узгој халуциногених печурака и ухапсили су С.Р. (1982), због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу открили су две лабораторије за узгој марихуане у вештачким условима, запленили два килограма и 627 грама суве марихуане и око 11 и по килограма свеже.
Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су М.М. (1960), С.П. (1985) и Д.П. (1962).
Полиција је илегалну лабораторију са пратећом опремом у којој је било десет биљака марихуане у сировом стању тежине четири килограма и путна торба у којој се налазило килограм и 200 грама осушене марихуане пронашла приликом претреса стана и других просторија осумњиченог М.М.
Другу илегалну лабораторију за узгој марихуане у вештачким условима са пратећом опремом полиција је открила у помоћном објекту осумњичене С.П, где је запленила 15 стабљика марихуане тежине седам и по килограма.
Претресом стана и других просторија осумњичене Д.П. полиција је пронашла више папирних кеса у којима се налази марихуана тежине око 1,4 килограма.
Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa