Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
ПКС: Рок за пријаве за награду
продужен до 12. фебруара

НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ

Рок за пријаве за учешће у акцији „Најбоље из Србије“, коју 13. пут организују Привредна комора Србије (ПКС) и Министарство трговине, туризма и телекомуникација, продужен је до 12. фебруара, до када привредници могу да кандидују своје компаније и брендове за то признање, саопштила је ПКС.
Најбољи робни и корпоративни брендови ове године биће изабрани у 24 категорије, међу којима су и три нове – Најбољи хотел у Србији, Најбољи „мали“ туристички смештај у Србији и Најбољи органски производ из Србије.
Из ПКС истичу да традиционална акција ПКС и Министарства трговине, туризма и телекомуникација, подиже видљивост домаћих брендова а признање је од 2004. понело 312 добитника у различитим категоријама.
Подсећа се да су критеријуми за избор најбољих дефинисани посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене жирија.
У жирију су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства привреде, ПКС и стручњаци из области маркетинга, комуникација и медија, заштите потрошача.
Гласање почиње средином фебруара.
Од 2004, када је акција „Најбоље из Србије“ први пут организована, номиновано је више од 1.700 брендова.
Из године у годину све је више пријављених компанија за то признање и све више потрошача, привредника и стручњака који гласају за најбоље.
Учешће у акцији је бесплатно, пријављивање компанија и гласање је онлајн на званичном сајту њњњ.најбољеизсрбије.цом, а информације ће бити доступне и на друштвеним мрежама те акције и ПКС.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa