Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
УХАПШЕН ЛОВОКРАДИЦА

ХВАЛИО СЕ, ПА ДОЛИЈАО

Г.Д. (1991) из Мајура, ухваћен је у понедељак око поноћи у криволову. Код њега у возилу је пронађена одерана срна, пушка за коју није имао дозволу, кратеж ручне израде, муниција, а установљено је и да таблице које су се налазиле на возилу нису од тог аутомобила.
До хапшења је дошло јер се ловокрадица својим делима хвалио по кафанама и друштвеним мрежама. Чланови Ловачког удружења “Селе Јевтић” пратили су га дуже време.
-На Фејсбуку је објављивао много слика са пушкама и убијеном дивљачи. Хвалио се да не може нико да га заустави. Претпоставили смо да се креће у реону Богосавца и Слепчевића, где смо га синоћ и пронашли. Одмах смо обавестили полицију која је у његовом аутомобилу пронашла убијену дивљач и пушке, наводи председник Ловачког удружења “Селе Јевтић” Никола Веселиновић који је овај догађај квалификовао као озбиљан инцидент.
Незванично сазнајемо да су против Г.Д. поднете кривичне пријаве за дела: недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, незаконит лов и фалсификовање исправе.
Управа која је на челу Ловачког удружења последње две године сваке седмице обилази терен. Одлучни су у намери да криволову стану на пут.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa