Инфо

8. фебруар 2018.8. феб 2018.
ШАНСА У  НОВИМ ЉУДИМА
РУСКА СТРАНКА НА
БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА

ШАНСА У НОВИМ ЉУДИМА

Руска странка, којој је седиште у Шапцу, први пут ће изаћи на изборе за Скупштину града Београда. Носилац листе је Миле Милошевић, председник Удружења српских ратних ветерана. Председник Руске странке, Слободан Николић, Милошевића је представио као породичног човека, домаћина, ветерана рањеног на Косову.
Милошевић је за себе рекао да се раније није бавио политиком, али да га је сада на то „натерала ова власт која ништа није урадила“. Оптимиста је по питању изборног резултата због тога што су нови и што верује да је Београђанима досадило да 30 година владају исти људи, исте странке и исте коалиције.
-Они су град уништили, распродали. Време је да се то промени. Ми нећемо моћи напред док се тих људи не ослободимо. Нема разлике да ли ће да победи Вучић или Шутановац, све је то иста прича. Прича се о корупцији 30 година, а корупција никад већа. Прича се о криминалу, криминал никад гори. Прича се о борби против дроге, дроге никад више на београдским улицама. Време је да дођу часни, нови људи који ће кренути да решавају те проблеме. Све досадашње власти нису бринуле о обичном човеку, него о својим члановима, рекао је Милошевић.
Руска странка ће на изборима учествовати као мањинска, странка потомака Руса и Срба русофила. Најавили су интензивну, али скромну кампању, засновану на раду са људима.

М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa