Инфо

29. март 2018.29. мар 2018.
ГИМНАЗИЈАЛЦИ ИЗ ЦЕЉА ГОСТИ ШАПЦА

Добра сарадња две школе

За ученике Прве гимназије из Цеља и њихове професоре који бораве у Шапцу на интеркултуралној размени са шабачким гимназијалцима, прошле суботе је организован пријем у Градској кући.
-Ми смо у Шабац дошли са позитивним очекивањем које се остварило. Мислим да смо на правом путу добре сарадње два града и две школе, рекао је директор Прве гимназије из Цеља Антон Шепетавц.
Госте Цеља у Градској кући угостили су чланови Градског већа Салко Карадаревић и Божидар Катић.
Карадаревић је поручио да је посебно важно што Град Шабац подржава пројекат интеркултуре који ће отворити нову страну повезивања два града.
-Шабац и Цеље већ имају сарадњу у области економије, спорта, културе. Нова сарадња отвара нове могућности за размену позитивних искустава и примера добре праксе, рекао је члан Градског већа Салко Карадаревић.
Божидар Катић је рекао гостима да Град Шабац највише улаже у културу и образовање и да нема квалитетног образовања без размене искустава.
-Важно је да људи који припадају различитим културама и различитим системима образовања упознају једни друге и размењују искуства јер се тако рађа разумевање, закључио је Катић на пријему у Градској кући.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa