Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
Нове саобраћајнице значе нова радна места
АСФАЛТИРАНА НОВА 5 У СЕВЕРОЗАПАДНОЈ РАДНОЈ ЗОНИ

Нове саобраћајнице значе нова радна места

Почетак улице Нова 5 у Северозападној радној зони у којој се налази фирма “Кенди раш” асфалтиран је прошлог уторка.
Дужине деонице је 200 метара, ширине шест метара, а инвестиција је вредна 5.150.000 динара. Извођач радова је “Савремена градња”.
-Свесни смо да нове саобраћајнице значе нова радна места. Уговорне обавезе за нове инвеститоре, посебно за фирму “Кенди раш”, приводимо крају. Ова саобраћајница нам отвара могућност за преговоре са новим инвеститорима. Тренутно разговарамо са једним италијанским и, што ми је посебно драго, са два инвеститора из Шапца са којима је близу реализација куповине парцеле у наставку Нове 5. Очекујем да до краја грађевинске сезоне завршимо уговоре са њима и наставимо изградњу ове улице, казао је Милан Васић, директор ЈП “Инфраструктура”.
Он је најавио да ће наредне недеље у Северној 1 трансверзали почети изградња 200 метара водоводне мреже за инвеститоре који ту већ имају објекте, у исто време расписује се набавка за канализацију што практично значи да ће за месец дана инвеститорима бити уведена канализација.
Технолог у компанији “Кенди раш” Добросав Саватић, истакао је да ће нова саобраћајница олакшати приступ објекту. Тренутно у овој фирми ради 53 радника, а планира се проширење производње и отварање нових радних места.
- Отварамо нову фабрику која ће повећати наше капацитет где имамо много боље услове него у тренутној фабрици. Бољи путеви, канализација, све нам је доведено. Сама фабрика ће бити боље организована, боље линије, модернија, бољи приступ саобраћајницама. Лакше ће бити пронаћи фабрику и доћи до ње, чиме радницима доста олакшавамо посао, закључио је Саватић.
“Кенди раш” производи кремове, крем бананице, а у будућности, најављује њихов технолог, производиће и чоколаду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa