Инфо

31. мај 2018.31. мај 2018.
Успешна сезона
Шабачког театра

Путујуће позориште

На конференцији за медије у Шабачком позоришту вршилац дужности директора Александар Станковић најавио је планове Шабачког позоришта за јун месец. Градски театар последњи месец успешне сезоне провешће “на точковима”. Прво у низу гостовање анасамбл очекује 08. јуна у Новом Саду, где наступају са представом „Какав куплерај”, а након тога, 16. јуна на 5. Буциним данима у Александровцу публици ће се представи драмом „Рубиште“, као једино позориште из унутрашњости.
На Стеријином позорју шабачки театар је наступио 29. маја са представом „Хајка на вука“.
Гостовањем ансамбла са комедијом “Кидај из моје кухиње”, 22. јуна у Скопљу на Међународном 5. фестивалу „Гола месечина“, завршава се успешна позоришна сезона 2017/2018.
- Сезона је била веома напорна и сваке недеље смо имали догађај. У јануару смо кренули са “Круговима”, а након тога је уследио Трећи театарски фестивал “Позоришно пролеће”. Након „Пролећа” смо ми учествовали на фестивалима. Почетком маја смо били на фестивалу “Јоаким Вујић”, где смо са представом “Рубиште” освојили шест награда. Доста гостовања смо имали, као и добрих представа, чак три премијере у овом делу сезоне и ми смо изузетно задовољни - истакао је вршилац дужности директора Александар Станковић.
Као посебан поклон за шабачку публику су припремили симболичну цену карате од 200 динара за две представе, „Ожалошћена породица“ и „Кидај из моје кухиње“, које су на репертоару 12. и 14. јуна.
М.Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa