Инфо

21. јун 2018.21. јун 2018.
Све за двадесетак минута
ДЕВЕТНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Све за двадесетак минута

Усвојено свих 16, предходно предложених и две тачке дневног реда предложене на самој седници. Прихваћен предлог одлуке о завршном рачуну буџета за прошлу годину. Разрешена дужности директора Културно-образовног центра “Богатић” Тања Јуришић, а на њено место именован вршилац дужности ове институције културе Милош Симић
Редовна 19. седница Скупштине општине Богатић, одржана прошлог петка, трајала је свега пола часа, а за то време усвојено је 18 тачака дневног реда.
На самом почетку овог редовног скупштинског заседања, заменик председника општине Синиша Пузић, на раније формираних 16 тачака дневног реда, предложио је две нове: Другу одлуку о трећој измени програма пословања ЈКП Богатић за 2018. годину и решење о именовању стручног тима за реализацију пројекта реконструкције, рационализације и одржавања јавног осветљења на територији општине Богатић, што је и прихваћено.
Прво је дата сагласност на предлог одлуке о завршном рачуну буџета општине за прошлу годину. Одборници су прихватили предлог одлуке о образовању одбора за становништво, породицу и децу ове локалне самоуправе.
Никаквог коментара није било и поводом предлога за куповину нове парцеле због проширења сеоског гробља. Без коментара одборника прошао је и извештај о раду и финансијском пословању Туристичке организације ове општине у прошлој години. Прихваћени су закључци и дата сагласност на другу измену програма пословања ЈКП Богатић, као и нешто касниије трећу.
За директора Народне библиотеке “Јанко Веселиновић” Богатић, поново је именована Катарина Лазаревић.
Прво је разрешена дужности директора Културно-образовног центра “Богатић”, Тања Јуришић. На њено место изабран је вршилац дужности директора Милош Симић.
На место директора Центра за социјални рад именован је Зоран Здравковић, који је до скоро био вршилац дужности директора ове институције.

Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa