Инфо

21. јун 2018.21. јун 2018.
Викенд драма
МИНИ БАРАЖ ЛИГА

Викенд драма

Синоћ је одиграно друго коло мини бараж лиге. На терену у Прњавору, сусрели су се вицешампиони Међуопштинске лиге “Поцерина” и Међуопштинске лиге “Јадар”, “Душан Силни” и “Јединство” (М. Зворник). Број пред вама већ је увелико био у штампи када је тај меч стартовао. Резултате је поштовани читаоци вама већ познат, а ми можемо само представити различите могућности које сваки исход доноси.
У сјајном мечу претходног викенда, глушачки “Горки” савладао је Зворничане 3:2 и направио важан корак ка свом циљу. Овог викенда их чека окршај са “Душаном Силним” у Поцерском Причиновићу. Свакако ће то бити изузетно важан меч са потенцијалом за драму. Уколико је тим из Шабачке Каменице победио “Јединство”, ова утакмица биће као финале у коме ће победник директно у Окружну лигу, а поражени добија још једну прилику против “Цера” (Ј. Лешница). Коме реми одговара условљено је разликом у евентуалној победи “Душана Силног” синоћ.
Мали Зворник је у тешкој ситуацији после пораза од “Горког”, но ништа није изгубљено за њих ако су синоћ они славили. Свакако ће навијати за “Силног” и надати се кругу екипа са три бода где ће они имати најбољу гол разлику.
Потенцијални реми синоћ онемогућио је “Јединство” да у ма којој опцији буде први, но навијачко опредељење је потпуно преокренуо у корист “Горког” пред завршницу Мини лиге. Победа екипе из Глушаца са два или више голова разлике даје им меч против “Цера” у коме могу до вишег ранга.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa