Инфо

14. април 2011.14. апр 2011.
ШАБАЧКА ФИЛИЈАЛА ЗАПОШЉАВАЊА

САЈАМ У ЗОРКИНОЈ ХАЛИ

Шабачка филијала за запошљавање организује сајам запошљавања у петак 15. априла ове године, у Хали спортова „Зорка“ са почетком у 11. часова.
Циљ сајма је да се незапосленима помогне да остваре непосредни контакт са послодавцима и на тај начин повећају своје шансе за запослење, а послодавцима да омогући избор најбољих кандидата.
Учешће на сајму узеће велики број послодаваца, са два нова инвеститора из Италије. Весковини Гроуп ће примити од 120 до 160 лица машинске и металске струке. Док Итал пројект треба да отвори своју халу у слободној царинској зони, за почетак примиће 68 лица машинско ““ металске струке, а у оквири њих требало би да се отвори доста малих акционарских друштава. Очекујемо преко 30 послодаваца и предузећа из различитих делатности и то: Рода, Новитас, Вум, Естетика, Галеб, Сани, Зорка Керамика и други. Позивамо и послодавце и незапослене са подручја општина Шабац, Богатић, Владимирци и Коцељева да учествују на сајму запошљавања, поручио је директор шабачке Филијале Бранко Филиповић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa