Инфо

8. новембар 2018.8. нов 2018.

Извештаји са борилишта

РВАЊЕ: КУП МОЛА – Шабачки рвачи заслужили су пет медаља на међународном Купу Мола. Аријан Алија и Наташа Петровић су освојили сребра, а Момчило Гајић, Младен Станковић и Марко Савић бронзе. Предстојећег викенда у Шапцу је Првенство Србије за кадете у слободном стилу, а сениори почињу Другу лигу.
КАРАТЕ: ДВА ТУРНИРА - Трио КК ШАБАЦ Ана Бојић, Живко и Вељко Миловановић освојили су три медаље на међународном турниру у Оџацима. Ана је постала шампион у борбама, Живко у катама, док је Вељко вицешампион своје категорије борби. Наступило је 200 каратиста из четири државе. Живко и Вељко су освојили одличја и дан касније у Тополи. Први је заслужио сребра у катама и борбама, док је друи заузео треће место у борбама. Турнир “Опленачки победник” такође је био међународног Карактера.
ТЕКВОНДО: МИЛОШУ БРОНЗА: Шабачки теквондиста Милош Гладовић (освојио је бронзу на Г1 турниру у Румунији (Букурешт). Српски репрезентативац наступао је на Dracula open турниру, категорији до 63 кг. На путу до бронзе је савладао два Грка, а поражен је у полуфиналу од француског репрезентативца.
ТЕКВОНДО: Жарко Крајишник, Марко Михаиловић и Никола Кљаић освојили су златне, Вукашин Каравидић сребрну, а Анастасија Митровић, Матеја Гарић, Наталија Марковић и Ана Кладаки бронзане медаље (сви борци ТК ШАБАЦ) на међународном турниру у Бијељини. Крајишник је најбољи кадет такмичења, а ШАБАЦ, најбољи мушки кадетски тим, односно трећи свеукупно.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa