Инфо

29. новембар 2018.29. нов 2018.
фото: ФК "Чукарички"

фото: ФК "Чукарички"

ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

ЧУКАРИЧКИ ФАВОРИТ

Није било реално очекивати нешто из Крушевца, али како је више од једног полувремена шабачки тим имао предност играча више, не може се избећи разочарење због пораза. Но, то је већ прошлост, следи гостовање ЧУКАРИЧКОГ. Пред домаћом публиком наде су увек веће, међутим ривал који долази припада, на сваки начин, врху и фаворит је овог викенда.
„Брђани“ су већ годинама најорганизованији и најстабилнији тим у Србији када се рангира на основу овог сегмента. Сваке године циљају место у европским такмичењима. До сада су изгубили два пута само, од Звезде и Радника, а после нешто слабијег старта, чак и нерешени исходи догодили су се само против екипа из горњег дела табеле. Тренер Крунић се на почетку сезоне сусрео са незадовољством неких играча, међутим вратио је атмосферу и донео резултате. Ударни у нападу је трио: Мудрински, Овсу, Стојановић, захваљујући коме је „Чука“ други офанзивни тим лиге. Осим њих свима су познати голман Стевановић, Доцић, Миладин Стевановић, Пушкарић, Богосавац, Копитовић.
МАЧВА, односно тренер Тешвић, сусрели су се са бројним проблемима пред Крушевац. Претходне сезоне ЧУКАРИЧКИ је у Шапцу победио 2:0, док је у Београду било 2:0 почетком 2018, а 1:0 у трећем колу новог шампионата. Чека Шабац гол, бод против ових „црно-белих“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa