Инфо

29. новембар 2018.29. нов 2018.
ИНИЦИЈАТИВА СЕЛО ГРАД

НАПРЕДЊАЦИ ОБМАЊУЈУ ЈАВНОСТ

Шабачки напредњаци настављају да износе лажи и манипулишу сваком одлуком градске власти са циљем да обману јавност и покушају да угрозе одговорну политику града Шапца која гарантује бољи и квалитетнији живот свих грађана, како у граду тако и у селу. Њихове нечасне радње поново нису уродиле плодом, а то значи да на власт у Шапцу неће доћи бесрамним лажима.
Предлог да се изгради балон сала у Змињаку изнео је у Скупштини града одборник Иницијативе село-град Драган Станковић. За овај предлог гласали су сви мештани села, укључујући и чланове СНС-а јер су уочили добру идеју за нашу децу. Град Шабац је уважио одлуку народа да се изгради балон сала, што је и учињено по свим законима који важе у овој држави. Зато Бобан Бирманчевич, познат као Доктор Тужибаба, јер је једино у тужакању докторирао и доказао своју титулу, лажни командант кризног штаба за време поплава и корисник лажног печата, не може својим бесчашћем и клеветама да угрози лепоту и племенитост идеје изградње балон сале за нашу децу и омладину.
Доктор Тужибаба најмање има право да сумња и јавно износи неистине, што упорно али безуспешно ради. За промену, може да донира неколико лопти деци из Змињка која коначно и у хладиним данима могу да се друже уз спортске активности, а не да само седе уз рачунар или што је још погубније гледају смешне наступе Доктора Тужибабе или опасна обраћања јавности његових шефова.
За ова два дана, од када је балон сала отворена, укупан број деце из Змињака, Очага, Скрађана, Петловаче и Рибара која су у њој до после поноћи играла кошарку и фудбал, био је 100! Бројка за понос.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa