Инфо

23. јун 2011.23. јун 2011.
ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „НАШЕ ДЕТЕ“

КОЛОНИЈА ДЕЧЈЕГ ПРИЈАТЕЉСТВА

На Великој сцени Шабачког позоришта одржана је прошлог четвртка завршна приредба Колоније дечјег пријатељства која је трајала од 12. до 18. јуна. Шабачки предшколци угостили вршњаке из Бијељине, Бањалуке, Сомбора, Цетиња и Доње Крштевице са Косова
Колоније дечјег пријатељства, некада Колонија братства и јединства, имала је дугогодишњу традицију од 1979. године. Трајала је у континуитету двадесет година, а онда је из добро познатих разлога прекинута, да би била обновљена пре две године када су домаћини били Бањалука, а затим Сомбор.
Ове године та част припала је Предшколској установи „Наше дете“ у Шапцу која је угостила педесет деветоро деце, петнаест васпитача, директоре предшколских установа и њихове стручне сараднике из Бијељине, Бањалуке, Сомбора, Цетиња и Доње Крштевице недалеко од Липљана.
Програм се састојао од низа интерактивних активности које су се дешавале у пре подневним часовима током којих су деца имала прилику да виде како раде васпитачи. Поред тога неизоставна је била Дечја олимпијада, представљање граду домаћину које се одиграло на Великој сцени шабачког позоришта, маскембал. Остале активности обухватале су разноразне излете, ликовне и музичке радионице, посету Тршићу, као и предиван дан на Шабачком хиподрому где су се деца дружила са коњићима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa