Инфо

7. мај 2020.7. мај 2020.
Током ванредног стања  запослили раднике
ФИРМА КОМЕКС ИЗ ШАПЦА

Током ванредног стања запослили раднике

Успели смо да одржимо ниво производње и сервисирамо све наше купце, који углавном раде производе за прехрану јер је наша амбалажа у употреби у прехрамбеној индустрији. Захваљујући нашим стандардима, које смо увели претходних година, ми смо поприлично лако одржали ниво који је потребан да не дође до заразе вирусом корона
Да су шабачке фирме добро примениле епидемиолошке препоруке, потврђује и фирма „Комекс“, која не само да је успела задржи заразу изван својих просторија већ су запослили и пет нових радника од увођења ванредног стања.
Да у “Комексу” постоје јасно утврђена правила, јасно је на самом улазу у комплекс фирме јер један запослени сваком раднику и посетиоцу мери температуру. Код улазних врата је дезо-баријера за ципеле, а на столу поред налазе се маске, рукавице и средства за дезинфекцију руку. Тек после свих наведених процедура, запослени или посетилац може у службене просторије.

Производња је подељена у три смене како би се смањио број радника који су у исто време у просторији.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић истакао је данас током посете „Комексу“ да је ово фирма која може да служи као пример другима.
-Иако је тешко време, ми не дозвољавамо животу да стане. Дошли смо данас да видимо компанију „Комекс“ која треба да служи за пример пословном свету и то је једна од фирми којом су Шапчани поносни. Поштују се све мере дезинфекције, заштите радника и људи који овде долазе. Компанија „Комекс“ има 2000 купаца, извози у земље бивше Југославије тако да они увек могу да пошаљу поруку свима на који начин може да се послује. Оно што сам чуо данас, да не само да нису смањили број људи, већ су запосли пет радника у ова два месеца кризе. То може да служи само за пример за друге да се солидарно понашају. Поштовање мера које је донео Штаб за ванредне ситуације, брига о људима је наш израз солидарности који треба да делимо у својој заједници. Ја се свима захваљујем, казао је градоначелник.
Рајко Прибиловић, генерални директор „Комекса“ истакао је да су успели да сервисирају све купце и држе ниво производње током ванредног стања.
-Успели смо да сачувамо нашу организацију од вируса корона тако што смо поштовали све мере које су Град и Република препоручили. Растеретили смо смене, радили смо у три смене. Успели смо да одржимо ниво производње и сервисирамо све наше купце, који углавном раде производе за прехрану јер је наша амбалажа у употреби у прехрамбеној индустрији. Захваљујући нашим стандардима, које смо увели претходних година, ми смо поприлично лако одржали ниво који је потребан да не дође до заразе вирусом корона, рекао је генерални директор „Комекса“, фирме која 30 година постоји у Шапцу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa