Инфо

11. август 2011.11. авг 2011.
ХУМАНИ ГЕСТ ЈАПАНКЕ ЈУКО МАЦУЗАКИ

МАРАТОНКА ВЕЛИКОГ СРЦА

Прошлог петка Дечје одељење Опште болнице у Шапцу посетила Јуко Мацузаки, овогодишња учесница и промотерка Међународног ФИНА ГРАН ПРИ маратона „Јарак-Шабац“. Том приликом малишанима поделила играчке
Јуко Мацузаки, четрдесетдеветогодишња пливачица и маратонка из Јапана, која је 17. јуна ове године ушла у Кућу славних, прошлог петка посетила је Дечје одељење Опште болнице и на радост малишана поделила им играчке. Ово је други пут како је ова маратонка великог срца у Шапцу показала своју хуману страну.
- Захваљујем се свима који су ме поржали овде у Шапцу, као и људима који су дошли да ме гледају и да навијају за мене. Због тога желим да узвратим заједници и да донесем играчке деци овде у болници. Они су тако слатки. Волим вас другари! ““ рекла је Јуко Мацузаки.
У име Опште болнице Шабац јапанску пливачицу поздравила је главна сестра Слободанка Богдановић Васић рекавши:
- Изузетно нам је задовољство што можемо да поздравимо нашу данашњу гошћу, заправо учесницу маратона „Јарак ““ Шабац“ и промотерку, Јуко Мацузаки. Ово је већ други гест који смо практично подвели под гест добре воље и мира. Испред Опште болнице Шабац изражавам задовољство и захвалност на овим поклонима које је приредила за наше најмлађе суграђане, односно најмлађе кориснике здравствених услуга и њихове мајке. С тога и њој, а и другим учесницима маратона, желим успех.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa