Инфо

22. октобар 2020.22. окт 2020.
Протокомери –  донација у право време
Вредна донација фирме Јазаки шабачкој Болници

Протокомери – донација у право време

Протокомери за централни развод медицинских гасова испоручени су благоврено и спремни су за употребу за пацијенте којима је неопходна кисеоничка потпора током лечења
Још једна вредна донација за коју су средства обезбеђена од стране Јазаки Србија д.о.о. –Шабац, а реализација набавке спроведена је посредством непрофитне организације Фонд Б92 стигла је у шабачку Општу болницу. Како наводе у овој здравственој установи, реч је о четвртој донацији која је у Болницу дошла захваљујући директним или посредним ангажовањем Фонда Б92 и партнера.

-Раније смо добили инкубатор и апарат за проверу слуха код новорођенчади, а недавно -мобилни рендген апарат- кажу у Општој болници.
Генерални директор Јазаки Србија, Тургут Коркут и сарадници ове реномиране мултинационалне компаније, били су крајем прошле недеље гости ОБ Шабац и том приликом протоколарно извршили примопредају донације. У име Опште болнице, в.д. директора др Слободан Поповић захвалио се представницима Јазаки Србија и посредницима који су омогућили реализацију донације и изразио уверење, да убудуће у случају потребе, ова сарадња може бити настављена, што је г-дин Коркут благонаклоно прихватио.



Протокомери за централни развод медицинских гасова испоручени су благоврено и спремни су за употребу за пацијенте којима је неопходна кисеоничка потпора током лечења. Сувишно је напомињати колико је то значајно условима када је скоро извесно да ће узрочник епидемије Ковид-19 показати своју реверзибилну природу и изазвати нове, масовније инфекције. Нова опрема у виду десет протокомера битно доприноси нашој спремности да се успешно одупремо и изборимо са изазовима током актуелне епидемије.
ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa